2020 godina je već na izmaku i sa sigurnošću možemo reći da je bila veoma jedinstvena, puna uzbudljivih, šokantnih ali i pomalo bizarnih situacija. Pandemija virusa SARS COVID-19  je obilježila ovu godinu na više nivoa i siguran sam da niko više ne želi ni da čuje te riječi. Vrijeme je da se okrenemo budućnosti i suočimo sa izazovima koji nas čekaju u vremenu ispred nas.

Sa veliki nestrpljenjem i radošću očekujemo start naredne sezone, sa nadom da će se generalna situacija koliko toliko normalizovati te da ćemo se nesmetano vratiti uobičajenom radnom ritmu.

Za sezonu 2021 smo već isplanirali mnogo uzbudljivih i novih stvari, zadovoljstvo nam je da vam neke od njih ovde i predstavimo 😊

ONLINE BOOKING SISTEM

Od naredne sezone svi naši klijenti će biti mogućnosti da izvrše on line rezervaciju programa! Pored redovnih programa iz naše ponude, aranžmane ćete moći kreirati i sami, izabrati željeni termin i smještaj, i izvršiti online plaćanje.  Po potrebi će se sve ove stvari moći mijenjati i nakon napravljene rezervacije, tako da će sve biti potpuno prilagođeno vama i vašim željama.

Online booking sistem će uveliko olakšati i skratiti proces rezervacije, stavljajući naše klijente i njihove potrebe na prvo mjesto!

RECEPCIJA

Još ove jeseni započeli smo radove na izgradnji objekta u kome će biti smještena recepcija i radne kancelarije. Recepcija će se nalaziti na samom ulazu u kampu, na dosadašnjem parking prostoru, i biće centralno mjesto za prijem i doček gostiju i razmjenu svih servisnih informacija.

Radujemo se izgradnji ovog objekta i jedva čekamo da krenemo sa radom i ugostimo prve turiste!

IRF – R3 – FA WORKSHOP

Sa nadom da će se stvari normalizovati do početka sezone te da ćemo moći ugostiti naše kolege iz inostranstva, najavljujemo ovu sveobuhvatnu radionicu za rafting vodiče! Naime, radi se o kombinovanom kursu koji uključuje IRF radionicu za rafting vodiče, Rescue3 obuku za spasioce na divljim vodama, i po prvi put, napredni kurs pružanja prve pomoći u divljini. Termini koje sada ciljamo su druga polovina aprila ili prva polovina juna, u zavisnosti od uslova putovanja koji budu na snazi u to doba.

Kao i tokom prethodnih godina, Rafting Centar „Tara-Raft“ nastavlja da bude glavni nosilac edukacije profesionalnih rafting vodiča, a sa ovom kompletnom obukom naša znanja i vještine podići ćemo za još jedan stepen.