Smještaj Izbor soba:

COMFORT
Savršeno za one koji cene mir i udobnost, sa najboljim kvalitetom.
STANDARD
Sobe su jednostavne, udobne i lijepe, savršene za parove i grupu prijatelja.
BASIC
Ove sobe se nalaze na terasama prelijepih koliba na gornjem nivou našeg kampa.

COMFORT SOBE

Ove sobe se nalaze u prelijepim kolibama u blizini restorana i bazena.

Ukupno imamo pet takvih koliba, a svaka koliba ima po dvije sobe, dakle ukupno deset soba.

Svaka soba ima ili po dva singl kreveta (90x200cm) ili king size krevet + sofu na izvlačenje, sa posteljinom, noćnim stolom, malim garderoberom i sopstvenim kupatilom sa tušem i toplom vodom. Peškiri i toaletni pribor su obezbijeđeni.

Savršene za one koji cene mir i udobnost, ove sobe vam pružaju sve što vam je potrebno nakon dana provedenog u prirodi.

STANDARD SOBE

Ove sobe se nalaze u prelijepim kolibama na gornjem nivou našeg kampa.

Ukupno imamo četiri takve kolibe, a u njima po dvije ili tri sobe, odnosno ukupno deset soba.

Sobe sadrže po jedan queen size(140x200cm) i jedan singl krevet (80x200cm), ili po četiri singl kreveta (80x200cm), ili pak po dva queen size (140x200cm) kreveta, sa posteljinom i sopstvenim kupatilom sa tušem i toplom vodom. U jednu sobu mogu da stanu ukupno tri osobe.

Sobe su jednostavne, udobne i lijepe, savršene za parove i grupu prijatelja.

BASIC SOBE

Ove sobe se nalaze u prelijepim kolibama na gornjem nivou našeg kampa.

U ukupno dvije kolibe imamo šest ovakvih soba.

Ovo su sobe sa krevetima na sprat (80x200cm) ili sa po dva bračna kreveta (140x200cm) i posteljinom unutra. U jednu sobu mogu da stanu ukupno četiri osobe. Toaleti se dijele, a tri takve sobe dijele dva toaleta i dva tuša ukupno.

Sobe su savršene za grupu prijatelja.

Dvokrevetne Comfort Sobe

Svaka soba ima dva kreveta za po jednu osobu (90x200cm) sa posteljinom, noćnim stolom, malim garderoberom i sopstvenim kupatilom sa tušem i toplom vodom. Peškiri i toaletni pribor su obezbijeđeni.

Četverokrevetne Comfort sobe

Svaka soba ima po jedan king size krevet (160x200cm) sa posteljinom, stolom, stolicama, malim garderoberom i sopstvenim kupatilom sa tušem i toplom vodom. Tu je i dodatna sofa na izvlačenje (160x200cm) dovoljna da na nju stanu dvije osobe. Peškiri i toaletni pribor su obezbijeđeni. U jednu sobu mogu da stanu ukupno četiri osobe.

Trokrevetne Standard Sobe

Svaka soba ima jedan queen size (140x200cm) i jedan singl krevet (80x200cm) sa posteljinom i sopstveno kupatilo sa tušem i toplom vodom. U jednu sobu mogu da stanu ukupno tri osobe.

Četverokrevetne Standard Sobe

Ove sobe su veoma specifične i zanimljive, jer u jednoj sobi zapravo postoje dvije odvojene sobe sa po dva singl kreveta (90x200cm), i jedno kupatilo za te dvije sobe. U jednu sobu mogu da stanu ukupno četiri osobe.

Četverokrevetne Standard Sobe

Ove sobe su veoma specifične i zanimljive, jer u jednoj sobi zapravo postoje dve odvojene sobe sa dva king size kreveta (160x200cm) u svakoj od njih, i jedno kupatilo – koje deli te dve sobe. U jednu sobu mogu da stanu ukupno četiri osobe.

Četverokrevetne Basic Sobe

Svaka soba ima dva kreveta na sprat (90x200cm) sa posteljinom. Kupatilo se dijeli sa još tri sobe kao što je ova. U jednu sobu mogu da stanu ukupno četiri osobe.

Četverokrevetne Basic Sobe

Svaka soba ima po dva king size kreveta sa posteljinom. Kupatilo se dijeli sa još tri sobe kao što je ova. U jednu sobu mogu da stanu ukupno četiri osobe.