PRVOMAJSKI SPECIJAL 2018

ZAGARANTOVANI POLASCI

Bez otkazivanja, ikada.

DOŽIVOTNI DEPOZIT

Vaš novac nikada ne propada.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

100% Zadovoljstvo. Zagarantovano.

PRVOMAJSKI SPECIJAL 2018

 

U cijenu je uključeno:

 • Pet noćenja (kamp Tara-Raft, kamp Radovan luka)
 • Svi obroci 
 • Prevoz od Rafting Centra do početne tačke raftinga
 • Dvodnevna rafting ekspedicija Tarom I Drinom na dionici Šljivansko – Bastasi         (cca80km)
 • Iznajmljivanje opreme za rafting
 • Osiguranje svih učesnika raftinga
 • Photo safari turu kroz NP Sutjeska
 • Hiking turu planinama kanjona Tare
 • Sve pripadajuće takse (boravišna, izletnička, NP Sutjeska, NP Durmitor)

U cijenu nije uključeno:

 • Prevoz od vašeg mjesta do našeg Rafting Centra
 • Konzumacija pića u restoranu
 • Fotografije sa raftinga
 • GoPro snimci (mogućnost rentanja GoPro kamera u kampu)
 • ZipLine

CJENOVNIK

 

 • 388  Za smještaj u dvokrevetnim apartmanima (kupatila i grijanje)
 • 348€ Za smještaj u sobama sa privatnim kupatilima (dva, četiri, pet i šest kreveta po sobi)
 • 338€ Za smještaj u sobama sa dijeljenim kupatilima (četiri kreveta po sobi)

               *Cijene su po osobi.

 

 

Rezervacija smještaja koji želite zavisi od tipa sobe i njene raspoloživosti u trenutku rezervacije. Rezervacije se vrše na principu preostalih slobodnih mjesta u trenutku rezervisanja. Predlažemo da rezervacije pravite min 15 dana unaprijed. Hvala!

LICENCIRANI VODIČI

Svi naši vodiči su profesionalci licencirani od strane IRF.
U sigurnim ste rukama.

SIGURONOSNI KAJAKAŠI

Jedini smo rafting centar koji ima siguronosne kajakaše na svakom spustu. Bezbjednost je uvijek na prvom mjestu.

FOTO KAJAKAŠ

Jedino kod nas možete koristiti usluge foto kajakaša. Pratiće vas tokom spusta i praviti fotografije na najatraktivnijim mjestima na rijeci.

PRVI DAN

DOLAZAK

U kampu vas očekujemo do 19:00h, što je preporučeno vrijeme dolaska. Po dolasku u kamp prijavljujete se na recepciji I uzimate ključeve od vaših soba. U večernjim satima u restoranu se organizuje zabava I druženje uz nezaobilaznu logorsku vatru I muziku. Na meniju za večeru nalazi se domaći gulaš, sarme, ćufte, punjene paprike, pastrmka..

DRUGI DAN

DAN ZA HIKING

Narednog dana, za doručak vas čekaju lagane zakuske sa mezom, preko jaja na oko ili omleta sa sirom, kajmakom, pršutom, slaninom, do svih vrsta domaćih sukanih pita ispod sača sa kiselim mlijekom..

Polazak na Hiking turu je planiran u 10:00h. Plan nam je popeti se na Vukušu ili Vranovinu, dvije planine odakle se pruža nevjerovatan pogled na kanjone Sutjeske, Drine, Tare, Pive i Sušice. Svaki učesnik hikinga dobija lunch paket, a savjetujemo da sa sobom ponesete obuću i odjeću za hodanje, dovoljne količine vode i energetske grickalice. Hiking tura je lakše do srednje težine.

U našem restoranu za vas će biti serviran I ručak, a tu su specijaliteti ispod sača (jagnjetina ili teletina), razne vrste šnicli i odrezaka uz nezaobilaznu splavarsku čorbicu ili supicu sa prilog salatama. Takođe u ponudi imamo i izbor od nekoliko vegetarijanskih jela.

U popodnevnim satima vrijeme možete iskoristi za odmaranje na plažama Drine, ili pak zabavljajući se na nekom od sportskih terena u sklopu kampa. Večernji sati su naravno rezervisani za večeru, zabavu i  druženje uz logorsku vatru I muziku.

TREĆI DAN

DAN ZA SAFARI

Narednog dana, za doručak vas čekaju lagane zakuske sa mezom, preko jaja na oko ili omleta sa sirom, kajmakom, pršutom, slaninom, do svih vrsta domaćih sukanih pita ispod sača sa kiselim mlijekom.. Polazak na izabranu avanturu planiran je oko 09:00h, a povratak u kamp oko 16:00h. Naravno, ove satnice je moguće korigovati u zavisnosti od vaših preferencija. Avanture na izboru:

 • Safari tura NP “Sutjeska”: Prašuma Perućica, Prijevor, Tjentište
 • Safari tura NP “Sutjeska”: Stazama Heroja (Donje i Gornje Bare, Tjentište)
 • Safari tura Zelengora: Planinska koliba, Videž, Zelengorski Skakavac
 • Izlet na Pješčane piramide
 • Safari tura Tri kanjona: Piva, Sušica,Tara
 • Safari tura Vranovina: Pogled u srce kanjona Tare
 • Pješačka ekspedicija: Prašuma Perućica
 • Pješačka ekspedicija: Trnovačko jezero

Tokom safari ture organizovan je i ručak u prirodi, a po povratku u kamp biće servirana večera.
Nakon večere slijedi zabava uz muziku i logorsku vatru.

ČETVRTI DAN

PRVI DAN RAFTING EKSPEDICIJE

Rano ujutru, nakon doručka, spremamo se i krećemo na put prema Šljivanskom, mjestu odakle Tara postaje plovna, a koje je polazna tačka naše ekspedicije kroz najdublji kanjon Evrope! Prelazimo preko Pivske planine, Durmitora i Žabljaka, a uz put stajemo na nekoliko fantastičnih vidikovaca. Šljivansko ili Splavište je mjesto duboko u unutrašnjosti Crne Gore, na putu Žabljak – Mojkovac.

Na rafting krećemo po dolasku, i plan nam je da za taj dan pređemo oko 40% puta (4-7h) raftinga. Prije početka raftinga, svaki putnik dobija neophodnu rafting opremu. Obavezna rafting oprema podrazumjeva kacigu, prsluk za spasavanje i veslo, dok dodatna oprema koju dobijate podrazumjeva neoprensko odijelo i neoprenske čarape. Doručak (launch paket) je organizovan uz put na jednom od mnogobrojnih vidikovaca.

Ovog dana  prolazimo ispod impozantnog mosta na Đurđevića Tari (cca 145m) koji izgleda kao da je sam izrastao iz fantastične prirode koja ga okružuje. Odmah potom nailazimo na kanjon rijeke Ljutice, najkraće rijeke na svijetu koja izlazi iz stijena i sa ogromnom brzinom i pod velikim pritiskom se stropoštava u Taru. Kako idemo , tako nailazimo na Trešnjevičke bukove, buk Bijele Ploče, buk Crne Ploče, buk Aranđel, buk Obodina, Mašova vrela, Bijela vrela, Crna vrela.. Proći ćemo i pored Lazinog kamena, mjesta gdje je Tara najuža i najdublja! Ninkovića luka, mnogobrojne sige, kanjon rijeke Drage, sve je to sastavni dio puta do Radovan Luke.

Uveče pristajemo u kamp na Radovan luci, gdje noćimo u motelu. Motel je sagrađen duboko u kanjonu Tare i okružen je fenomenalnim okolišom. U sklopu putovanja organizovani su ručak na obali Tare i večera u kampu na Radovan luci. Veče provodimo uz umirujući šum rijeke, odsječeni od civilizacije, duboko u kanjonu Tare.

PETI DAN

DRUGI AKTIVNI DAN RAFTING EKSPEDICIJE

Narednog dana nakon doručka, nastavljamo našu rafting avanturu! Trećeg dana prelazimo preostalih 60% puta, i na vodi provodimo kao i prethodni dan (4-7h) u zavisnosti od pauza.

Nakon početnih bukova, buka Đurašice i buka Gradine nailazimo na Tepačke bukove i prolazimo ispod starog pješačkog mosta u Tepcima. Kod Tepaca, u mjestu koje se zove Obzir, kanjon Tare se vije do oblaka i dostiže svoju najveću dubinu od oko 1400m! U tom trenutku se nalazite u najdubljem kanjonu Evrope! Posle Šiljevačkog i buka Lizavice dolazimo do Bajlovića siga, dragulja u kanjonu Tare, vodopada koje se u dužini od oko 100 metara i visine od oko 30 metara ulijevaju u Taru preko brojnih stijena obraslih mahovinom.

Na Bajlovića sigama pravimo pauzu da bi smo obišli jedinstven prirodni fenomen koji se nalazi na samom izvorištu riječice od koje nastaju sige! Naime, nedaleko od samog vodopada nalazi se ogromna pećina sa impozantnim jezerom sakrivenim duboko u njoj. Rječica koja pravi Bajlovića sige ističe iz tog jezera. Prizor od koga zastaje dah je vodopad sakriven unutar pećine koji izvire iz stijena I survava se u jezero! Nakon obilaska pećine, nastavljamo avanturu. Nadalje, dolazimo do kanjona Sušice, Markovića mlina, Jovičića I Ninkovića siga, Nozdrućkih bukova pa sve do Brštanovice.

Od Brštanovice slijedi najuzbudljiviji dio Tare za rafting, njenih poslednjih 20km toka. Kako krećemo dolaze Brštenovački buk, pa buk Borovi – najduži i najopasniji buk na Tari, buk Varda, buk Ćelije, Mladički buk, Vjernovića buk, buk Grab.. i dolazimo do Manitih vrela! Još jedan od dragulja u kanjonu, vodopadi koji se sa preko 20m stropoštavaju u Taru uz ogromnu huku i ljepotu! Odmah nakon Manitih vrela dolazimo na Uzlup, mjesto gdje je nekada bila brana – ustava na Tari, gdje su se zaustavljali balvani i otpremali dalje rijekom. Danas brane više nema, porušena je u ogromnoj poplavi, i njeni ostaci se vide po koritu rijeke. Nakon Uzlupa dolazimo do Šipčaničkih bukova, šipčaničkog potoka i vodopada, sa temperaturom koja ni u najtoplijim ljetnim mjesecima ne prelazi 4 stepena Celzijusa! Još par bukova nas dijeli do kraja Tare, do njenog sastanka sa Pivom i rođenja Drine. Uzbuđenje na čeka na Čegrlima, Milutinovom kamenu, bukovima pod mlinom, Krsmanovom kamenu..

Nakon sastavaka sa Pivom nastaje Drina i čeka nas još par kilometara raftinga Drinom do našeg kampa. U popodnevnim satima pristajemo u naš matični kamp, odakle smo i krenuli na putovanje. U kampu nas čeka spremljen topao ručak, a na jelovniku je najukusniji specijalitet kuće – “Zalogaj sa Tare”. Sa ovim gastronomskim ugođajem na simboličan način završavamo ekspediciju!

U večernjim satima u našem restoranu se služi večera, nakon koje slijedi zabava uz muziku i logorsku vatru.

ŠESTI DAN

Za sam kraj našeg druženja ostavili smo prostora za još jedan savršen doručak u našem restoranu na obali Drine.

SOBE SA PRIVATNIM KUPATILIMA

Smještaj u našem kampu pruža najveći komfor  u regionu. Većina soba ima svoja privatna kupatila.

ŠVEDSKI STO

U našem restoranu hranu služimo na principu švedskog stola. Veliki izbor jela domaće tradicionalne i moderne kuhinje.

ŽIVA SVIRKA

Svakog vikenda organizujemo PopRock svirke uživo. Za svaki slučaj u rezervi držimo i harmoniku 🙂

10% POPUSTA ZA REZERVACIJE NAPRAVLJENE DO 27.05.2018.

 

+ DODATNI POPUST ZA VEĆE GRUPE

CIJENE SA POPUSTOM

 

 • 348  Za smještaj u dvokrevetnim apartmanima (kupatila i grijanje)
 • 312€ Za smještaj u sobama sa privatnim kupatilima (dva, četiri, pet i šest kreveta po sobi)
 • 299€ Za smještaj u sobama sa dijeljenim kupatilima (četiri kreveta po sobi)

               *Cijene su po osobi.

   +387 65 782 014   

Pozovi nas ako trebaš više informacija, dostupni smo u svakom trenutku!

DOPADA TI SE PROGRAM?

Klikni ovde ukoliko želiš da rezervišeš ovaj program ili da nas pitaš sve što te interesuje!

Ne brini, ništa neće biti naplaćeno klikom na ovo dugme.