Dopada vam se naša ponuda, ali bi željeli da neki od programa prilagodite sebi? Ovo je pravo mjesto za vas! Napravite ponudu po svojoj mjeri: termin, trajanje, smještaj, avanture – sve birajte sami! 

Odaberite kada želite da dođete, koliko da ostanete, koji smještaj da koristite i koje avanture želite da probate! Program je na bazi polupansiona, dok sve ostale stvari možete da izaberete sami u terminu koji vi želite.

KAKO NAPRAVITI ARANŽMAN?

Prilikom pravljenja aranžmana potrebno je da na prvom mjestu izaberete smještaj koji želite da koristite, a sistem će zatim automatski obračunavati vrijednosti  polupansiona (večera, noćenje, doručak) za svaki dan trajanja programa. Konfiguracije kreću sa večerom prvog dana, a završavaju se doručkom poslednjeg dana boravka. Na vama je da odaberete dane kada želite da imate i ručak u našem restoranu.

Raspored aktivnosti pravite po vašoj želji, možete da izaberete kog dana želite koju aktivnost, a na izboru vam stoje: rafting, kanuing, kajaking, kanjoning, foto safari ture, off road safari ture, ATV quad vožnje, zipline, vožnja bicikla…

BONUS: 20% popusta na programe koji traju tri ili više noći, sa dvije uključene avanture!
Započni prepisku
1
Tu smo! Pitaj šta god te zanima ;)
Rafting Centar Tara-Raft
Heeej, pozdrav!
Kako možemo pomoći?