ENDURO FREE RIDE

ENDURO FREE RIDE

U nastavku se nalaze prijedlozi najatraktivnijih ruta za enduro vožnju na lokalitetima kanjona Tare i planine Zelengore.
Obezbjeđujemo usluge enduro vodiča, kontaktirajte nas za više informacija!

KRATKI ENDURO IZLET

Atraktivna  enduro vožnja kanjonom Drine. Polazak iz Rafting Centra Tara-Raft (434mnv). Enduro vožnja pretežno makadamskim putem koji zahtjeva osnovno znanje vožnje motora. Povratak šumskom stazom jednim dijelom, zatim makadamskim putem natrag do Rafting Centra.

 

ENDURO IZLET NA PLIJEŠ

Uzbudljiva enduro vožnja na planinu Pliješ u kanjonu Drine. Polazak iz Rafting Centra Tara-Raft (434mnv). Enduro vožnja makadamskim i šumskim putevima koji zahtjevaju osnovno i napredno znanje vožnje. Usputne pauze za razgledanje i fotografisanje na mnogobrojnim vidikovcima.

 

ENDURO IZLET NA VUKUŠU

Uzbudljiva enduro vožnja na planinu Vukušu u kanjonu Drine. Polazak iz Rafting Centra Tara-Raft (434mnv). Enduro vožnja makadamskim, šumskim putevima i pašnjacima koji zahtjevaju osnovno i napredno znanje vožnje. Usputne pauze za razgledanje i fotografisanje na mnogobrojnim vidikovcima.

 

ENDURO IZLET U KANJON TARE 

Uzbudljiva enduro vožnja planinama kanjona Tare. Polazak iz Rafting Centra Tara-Raft (434mnv). Enduro vožnja makadamskim, šumskim putevima i pašnjacima i nepreglednim planinskim platoima koji zahtjevaju osnovno i napredno znanje vožnje. Usputne pauze za razgledanje i fotografisanje na mnogobrojnim vidikovcima. Obilazak Vranovine, Meštrevca, Zlatnog Bora, Vukuše (planine kanjona Tare)

 

ENDURO IZLET VUČEVO, PRIJEVOR, PRAŠUMA PERUĆICA

Uzbudljiva enduro vožnja planinama NP Sutjeska. Polazak iz Rafting Centra Tara-Raft (434mnv), transport motora na prikolici do Dragoš sedla (1300mnv). Enduro vožnja makadamskim, šumskim putevima i pašnjacima i nepreglednim planinskim platoima koji zahtjevaju osnovno i napredno znanje vožnje. Usputne pauze za razgledanje i fotografisanje na mnogobrojnim vidikovcima. Obilazak prašume Perućice, Vučeva i Prijevora.

ENDURO IZLET NA DONJE I GORNJE BARE

Atraktivna enduro vožnja planinom Zelengorom. Polazak iz Rafting Centra Tara-Raft (434mnv), transport motora na prikolici do Planinske kolibe (1400mnv). Enduro vožnja makadamskim, šumskim putevima i pašnjacima i nepreglednim planinskim platoima koji zahtjevaju osnovno i napredno znanje vožnje. Usputne pauze za razgledanje i fotografisanje na mnogobrojnim vidikovcima. Obilazak  Ljubinog groba, Planinskih katuna, kanjona Hrčavke, Donjih i Gornjih Bara (jezera Zelengore). Mogućnost za HARD ENDURO: Uspon na Košutu (1800mnv).

ENDURO IZLET NA JEZERA ZELENGORE

Nezaboravna enduro vožnja planinom Zelengorom. Polazak iz Rafting Centra Tara-Raft (434mnv), transport motora na prikolici do Planinske kolibe (1400mnv). Enduro vožnja makadamskim, šumskim putevima i pašnjacima i nepreglednim planinskim platoima koji zahtjevaju osnovno i napredno znanje vožnje. Usputne pauze za razgledanje i fotografisanje na mnogobrojnim vidikovcima. Obilazak Orlovačkog, Borilovačkog, Kotlaničkog, Štirinskog i Cicovskog jezera.

Započni prepisku
1
Tu smo! Pitaj šta god te zanima ;)
Rafting Centar Tara-Raft
Heeej, pozdrav!
Kako možemo pomoći?