RESTORAN

Restoran – terasa je ukupne površine 250m2 i sastoji se iz nekoliko dijelova. Tu je restoranski dio za ručavanje, otvoreni šank, kuhinjski prostor, centralno ognjište i terasa nad Drinom. Ona je centralni dio kampa na kojoj se odvijaju sva dešavanja –  tu se družimo, zabavljamo, jedemo, pijemo, pjevamo.. Centralni dio terase čini  jedinstveno drveno ognjište na kome se vatra nikada ne gasi i oko kojega se dešavaju mnogi magični momenti. Odmah do ognjišta nalazi se naš već godinama prepoznatljivi šank sa jedinstvenim napravama za “vezanje za šank” – tako nešto ne postoji nigdje više u univerzumu 🙂

Svakako najatraktivniji dio restorana je otvorena terasa ispod koje teče Drina. Terasa je ušuškana  između stabala lipe i javora koji daju prelijepu hladovinu te je terasa, uz svjež zrak koji dolazi sa rijeke, fantastično mjesto za odmor tokom vrelih ljetnjih dana.

Za sve naše klijente koji su rezervisali aranžmane hrana u restoranu se služi po sistemu švedskog stola. Ponuda se sastoji iz jela tradicionalne domaće kuhinje i savremenih jela.

Za sve putnike namjernike koji bi svratili u naš restoran da probaju ove delicije postoji i a la carte meni.

07:00h - 23:00h

Radno vrijeme

VEGAN MENU

Širok izbor jela za vegetarijance i vegane

DOMAĆI PROIZVODI

Naši domaći proizvodi: pršuta, slanina, kobasica, sir, kajmak, rakija, domaće pivo, domaći sokovi

SPORTS AND RECREATIONAL
RAFTING CENTER "TARA-RAFT"

Bastasi bb, 73300 Foča
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina

Established in 2001
Owner: Davidović Miroslav
JIB: 4503766990009