RESTORAN

Restoran – terasa je ukupne površine 250m2 i sastoji se iz nekoliko dijelova. Pored restoranskog dijela za služenje hrane, nalazi se centralno ognjište sa šankom i terasa nad Drinom. Ona je centralni dio kampa na kojoj se odvijaju sva dešavanja –  tu se družimo, zabavljamo, jedemo, pijemo, pjevamo.. Centralni dio terase čini  jedinstveno drveno ognjište na kome se vatra nikada ne gasi i oko kojega se dešavaju mnogi magični momenti. Odmah do ognjišta nalazi se naš već godinama prepoznatljivi šank sa jedinstvenim napravama za “vezanje za šank” – tako nešto ne postoji nigdje više u univerzumu 🙂

Svakako najatraktivniji dio restorana je otvorena terasa ispod koje teče Drina. Terasa je ušuškana  između stabala lipe i javora koji daju prelijepu hladovinu te je terasa, uz svjež zrak koji dolazi sa rijeke, fantastično mjesto za odmor tokom vrelih ljetnjih dana.

Za sve naše klijente koji su rezervisali aranžmane hrana u restoranu se služi po sistemu švedskog stola. Ponuda se sastoji iz jela tradicionalne domaće kuhinje i savremenih jela. Sva hrana koja se služi sprema se od domaćih namirnica iz slobodnog domaćeg uzgoja i garant je zdravlja i kvaliteta.

Za sve putnike namjernike koji bi svratili u naš restoran da probaju ove delicije postoji i a la carte meni.

07:00h - 23:00h

Radno vrijeme

VEGAN MENU

Širok izbor jela za vegetarijance i vegane

Započni prepisku
1
Tu smo! Pitaj šta god te zanima ;)
Rafting Centar Tara-Raft
Heeej, pozdrav!
Kako možemo pomoći?