INTERNATIONAL RAFTING FEDERATION

Međunarodna rafting federacija

SPORTSKO REKREATIVNI RAFTING CENTAR „TARA-RAFT“ postoji od 2001god, i prvi je zvanično registrovani rafting klub na komercijalnoj osnovi u BiH. Još od 2007god smo redovni učesnici ili organizatori obuka za vodiče (skipere) u organizaciji IRF (Međunarodne rafting federacije), iako je Pravilnikom o raftingu u okviru Zakona o turizmu BiH tek 2011god IRF licenca usvojena kao obavezna za vodiče na vodi.

SRRC „TARA-RAFT“ svake godine organizuje školu raftinga gdje po standardima IRFa priprema i obučava buduće mladi kadar, tako da svake godine naša kuća raftinga proizvede 2-3 nova vodiča na vodi.

Kompletna organizacija i nadzor rafting avantura vrši se od strane licenciranih IRF Trip Leader-a, a kao vodiče na vodi Tara-Raft zapošljava isključivo licencirane IRF Guides (vodiče).

IRF-Logo-Crop1IRF je prepoznao naš rad, predanost i posvećenost kvalitetu i bezbjednosti te nam 2015god dodijelio licencu kao jednom od 10 rafting centara u Evropi koji radi sa i zapošljava isključivo licencirane IRF vodiče. To je prvo takvo priznanje nekom rafting centru u BiH, a i šire.

Listu evropskih rafting centara koji koriste licencirane IRF vodiče možete pogledati OVDE.

Ukoliko i vi želite da radite sa nama, bude vodič i zainteresovani ste da budete dio velike svjetske rafting porodice, kontaktirajte nas!

SPORTS AND RECREATIONAL
RAFTING CENTER "TARA-RAFT"

Bastasi bb, 73300 Foča
Republika Srpska
Bosna i Hercegovina

Established in 2001
Owner: Davidović Miroslav
JIB: 4503766990009