INDIJA – EKSPEDICIJA NA RIJECI ZANSKAR

 

ZAGARANTOVANI POLASCI

Bez otkazivanja, ikada.

DOŽIVOTNI DEPOZIT

Vaš novac je siguran sa nama.

GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

100% Zadovoljstvo. Zagarantovano.

INDIJA - EKSPEDICIJA ZANSKAR

 

Cijena uključuje:

 • 10 dana rafting ekspediciju na Himalajima, rijeka Zanskar
 • Sav prevoz na lokaciji
 • Sve pripadajuće takse
 • Sve obroke (prvi dan samo večera, poslednji dan samo doručak)
 • Flaširanu vodu
 • Smještaj 

 

Cijena ne uključuje:

 • Internacionalne i domaće aviokarte
 • Napojnice za vodiče
 • Imunizaciju
 • Lične troškove: piće, grickalice, fotografije…

 

CJENOVNIK

 

 • €1480/po osobi, 8-11 učesnika
 • €1400/po osobi, 12 ili više učesnika
 • Avionsku kartu od New Delhi do Leh Ladakh (cca €150)

   

  Način plaćanja:

 • Depozit: €500 (nepovratno)
 • Rok za plaćanje: 30 dana prije početka ekspedicije

Troškovi otkazivanja:

 • 61-90 dana prije polaska 50% od ukupne cijene
 • 60 ili manje dana 100% od ukupne cijene

Obavezno:

Zdravstveno osiguranje je potrebno! Evo nekoliko prigodnih predloga za osiguranje putovanja. Preporučeno je osiguranje od otkaza.

 

Počećemo sa letom preko sniježnih Himalaja do Leha, gdje ćemo vrijeme iskoristiti uživajući u ovom rekrasnom planinskom ambijentu, aklimatizirati se nadmorskoj visini (3300m) i posjetiti izvanredne manastire i sela. Odavde krećemo na nezaboravnu trodnevne vožnju do našeg dolaska na Zanskar. Usput, posjetićemo više manastira, prelazićemo preko visokih prolaza s pogledom na prostrane livade, lednike i vrhove pune snijega. Zatim započinjemo našu ekspediciju na divljoj vodi sa ogromnim panoramama, spektakularnim kanjonima, osamljenim selima i opojnim brzacima!

Svjetska veslačka zajednica smatra Zanskar za jednu od najboljih lokacija za višednevne ekspedicije, a tim sastavljen od vođe puta i lokalnih vodiča pobrinuće se da se zarazite veslanjem na ovoj rijeci i prije nego avantura počne!

Ekspedicija je prilagođena veslačima svih nivoa znanja, od početnika do profesionalaca. Ovaj program je takođe pogodan za porodice! Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, kontaktirajte nas!

CERTIFIKOVANI VODIČI

Svi naši vodiči su profesionalci licencirani od strane IRF.
U sigurnim ste rukama.

SIGURONOSNI KAJAKAŠI

Imamo siguronosne kajakaše na svakom spustu. Bezbjednost je uvijek na prvom mjestu.

FOTO KAJAKAŠI

Jedino kod nas možete koristiti usluge foto kajakaša. Napraviće fotografije na najatraktivnijim mjestima na rijeci.

PRVI DAN

DOLAZAK U LEH LADAKH

Prvi dan je predviđen za aklimatizaciju na nadmorsku visinu (3500mnv) u Lehu. Leh je prekrasan grad bogat  ladakhi kulturom i ispunjen je manastirima i muzejima. Posjetite poznati Manastir Tiksi, Šanti stupa i Stok palatu. Smještaj i večera obezbjeđeni.

DRUGI DAN

OD LEHA DO KARGILA

Cjelodnevna vožnja od Leha do Kargila. RUčak je organizovan u prekrasnom ambijentu Lamayuru. Vozimo se i preko prelaza Fotu na 4300mnv. Smještaj u Kargilu.

TREĆI DAN

OD KARGILA  DO RANGDUMA

Cjelodnevna vožnjda do Rangduma. Imaćete priliku da vidite neke od najljepših pejzaža Himalaja sa Nun-Kun planinama i ostalim ledom pokrivenim vrhovima. Kampovanje u Rangdumu.

ČETVRTI DAN

OD RANGDUMA DO REMALE

Zadnji dan vožnje prije nego sjednemo u čamce. Put prelazi preko Pensi La Pass i ulazi u veličanstveni kanjon Zanskara sa vrhovima od preko 6000mnv svuda okolo. Pruža se i pogled na ledeni vrh Darang Durung. Smještaj je organizovan u Remali na obali rijeke Doda, pritoke Zanskara. 

PETI DAN

OD REMALA DO KARCHA

Prvi dan raftinga na Zanskaru. Nakon kbrifinga krećemo na vožnju bukovima do Karcha. Dolazak do kampa je planiran u popodnevnim satima, gdje imamo prenoćište i hranu. Možete posjetiti Karcha manastir ili obići malo selo i upoznati se sa lokalnim običajima.

ŠESTI DAN

OD KARCHA DO ZANGLA

Drugi dan raftinga nas čekaju bukovi klase 3. Rijeka teče kroz prekrasnu dolinu koja je okružena raznobojnim planinama. Posle podne dolazimo u Zanglu gdje nas čeka hrana i smještaj. Popodnevne sate možete iskoristiti u posjeti Zangli i obići lokalne manastire.

SEDMI DAN

OD ZANGLE DO NYERAKA

Sa turom počinjemo rano ujutru i ulazimo u veliki kanjon Zanskara. Čekaju nas brzaci klase 4 sa dosta uzbuđenja. Ručak je organizovan na rijeci u nekom d prekrasnih pejzaža. Nakon 5 sati raftinga dolazimo do sela Nyerak gdje imamo hranu i smještaj. Najpopularnije mjesto u cijelom kanjonu.

OSMI DAN

OD NYERAKA DO CHILLINGA 

Još jedan dan pun adrenalina na brzacima klase 4. Očekujte dosta velikih i dugih brzaka punih avanture. Ovdje rijeka postaje uska i kanjon se suzava na samo 5m širine. Ručak je organizovan na jednom od najljepših vodopada na cijelom putu. Kanjon zatim prolazi kroz koloritne planine Himalaja. Smještaj u Chilingu.

DEVETI DAN

OD CHILLINGA DO NEMA

Poslednji dan na rijeci. Još mnogo adrenalina na brzacima klase 4 i 4. Nakon ovoga Zanskar se uliva u rijeku Indus i pravi prekrasne pejzaže. Noćenje i hrana u Nemo.

DESETI DAN

POVRATAK

Posle doručka vozimo vas natrag do Leh Ladakha.

   +387 65 782 014   

+381 64 40 60 079   

 

Pozovite nas ako trebate više informacija, dostupni smo u svako doba!

DOPADA VAM SE OVAJ PROGRAM?

 

Kliknite ispod ukoliko želite da rezervišete ovu ekspediciju ili jednostavno da nas pitate bilo šta želite! 

Ne brinite – ništa neće biti naplaćeno klikom na ovo dugme.